
Urządzenia i Akcesoria
Curry Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and cut in pieces10
-
fresh ginger10 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in slices2 stalks
-
fish curry powder30 g
-
cooking oil60 g
-
light soy sauce20 g
-
torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices1 stalk
-
water500 g
-
homemade chicken stock powder10 g
-
fish tail (1 fish tail), scored500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ladies' fingers8
-
tomatoes cut in wedges4
-
onions cut in slices (0.5 cm)100 g
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
coconut milk150 - 200 g
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
397 kcal /
1661 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Mee Goreng Mamak
15 min
Char Kway Teow
15 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Nasi Lemak
45 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Curry Chicken
1 godz.
Nasi Lemak
45 min