Urządzenia i Akcesoria
Curry Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and cut in pieces10
-
fresh ginger10 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in slices2 stalks
-
fish curry powder30 g
-
cooking oil60 g
-
light soy sauce20 g
-
torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices1 stalk
-
water500 g
-
homemade chicken stock powder10 g
-
fish tail (1 fish tail), scored500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ladies' fingers8
-
tomatoes cut in wedges4
-
onions cut in slices (0.5 cm)100 g
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
coconut milk150 - 200 g
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1661 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mee Goreng Mamak
15 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Curry Chicken
1 godz.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Nasi Lemak
45 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min