Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite

Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite

4.3 181 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • d'eau et un peu pour le pain
    300 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de farine de seigle
    200 g
  • de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • de sel
    10 g
  • de graines de pavot
    2 c. à soupe
  • de graines de tournesol
    2 c. à soupe
  • de graines de sésame
    2 c. à soupe
  • de graines de pavot pour la finition
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 361 kcal / 1536 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 58.2 g
Błonnik 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...