
Urządzenia i Akcesoria
Bagel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
d'eau pour la cuisson300 g
-
de levure boulangère fraîche15 g
-
de sucre en poudre115 g
-
de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail500 g
-
de sel2 c. à café bombées
-
de bicarbonate de sodium1 c. à soupe
-
œuf1
-
de graines de pavot20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
316 kcal /
1350 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
66.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pains et viennoiseries
50 Przepisów
Francja
Francja