Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de biscuits Digestive
- 80 g de beurre doux et mou, et un peu pour le moule
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de fromage frais
- 200 g de framboises fraîches
- 2 c. à soupe d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 34.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Cheesecakes en verrine
3u. 5min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Cheesecake framboises
5h
Entremets coco-passion-papaye
24h
Cheesecake marbré non cuit
4h 45 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.