Wersje kompatybilne
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto
- 80 g queijo da Ilha
- 2 dentes de alho
- 100 g rúcula
- ½ c. chá de sal
- 150 g azeite
Noodles
- 400 g feijão-verde cortado em juliana
- 3 c. chá de sal
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- 4000 g água
- 500 g massa tipo noodles
- 240 g presunto cortado em pedaços
- 350 g requeijão esfarelado
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3115.5 kJ / 744.6 kcal
- Białko
- 28.2 g
- Węglowodany
- 77.8 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 2937.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35min
Cuscuz com limão, frango e mel
25min
Tagliatelle com molho de pimento assado e acelgas
55min
Noodles com salmão, pepino e molho de mostarda
35min
Taças mexicanas
20 Min
Orzo de camarão
35min
Sopa de noodles
35min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Crocante mediterrânico
50min
Noodles com frango e molho satay
45 Min
Molho pesto
5 dk