Urządzenia i Akcesoria
Brioche buns baked in a cast iron pot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 portions
Składniki
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
410.9 mg
Białko
7 g
Kalorie
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Assorted Nuts Mooncake
Brak ocen
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Sambal Zucchini Noodles
Brak ocen
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Chocolate and strawberry domes
51 godz.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Grain free wraps
15 min