
Urządzenia i Akcesoria
Brioche buns baked in a cast iron pot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 portions
Składniki
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
252.5 kcal /
1060.4 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
410.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 godz. 15 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Italian sandwich Rolls
2 godz. 45 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Chocolate Babka
3 godz.
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min