Urządzenia i Akcesoria
Brioche buns baked in a cast iron pot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 portions
Składniki
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
410.9 mg
Białko
7 g
Kalorie
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Sugar Pie
45 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Buttermilk bread
2 godz.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Bagels
1 godz. 20 min
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min