Urządzenia i Akcesoria
Liquid beef stock
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1320 g
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
brown onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
beef meat and short bones (see Tips)400 - 500 g
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1320 g
Sód
2385.2 mg
Białko
100.8 g
Kalorie
3354 kJ /
801.6 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Brak ocen
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Brak ocen
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 godz. 20 min
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Homemade Chicken Stock
50 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Mushroom sauce
20 min