Urządzenia i Akcesoria
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 portions
Składniki
Almond dacquoise
-
caster sugar250 g
-
almonds190 g
-
egg whites5
Watermelon layer
-
watermelon cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)¼
-
caster sugar1 tbsp
Vanilla cream
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract3 tsp
Assembly
-
strawberries cut into halves, to decorate500 g
-
sugar2 tsp
-
pistachios roughly chopped, to decorate
-
rose petals dried (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
39.1 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1758.4 kJ /
420.3 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
42.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 godz. 50 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Gluten free madeleines
4 godz. 25 min
Italian sandwich Rolls
2 godz. 45 min
Refreshing Hibiscus Lemonade Slushie
2 godz. 30 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min