Urządzenia i Akcesoria
Breakfast crescents
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
milk250 g
-
dried instant yeast15 g
-
raw sugar80 g
-
baker's flour plus extra to dust600 g
-
unsalted butter plus extra 20 g melted, to brush70 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
water to brush
-
poppy seeds or sesame seeds, to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
211.4 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1189.6 kJ /
283.2 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Italian sausages
40 min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2 godz. 15 min
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Ghost biscuits
1 godz. 15 min
Choc-mint milk
15 min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.
Blueberry brioche buns
1 godz. 50 min
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Pan de Sal
2 godz. 20 min