
Urządzenia i Akcesoria
Breakfast crescents
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
milk250 g
-
dried instant yeast15 g
-
raw sugar80 g
-
baker's flour plus extra to dust600 g
-
unsalted butter plus extra 20 g melted, to brush70 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
water to brush
-
poppy seeds or sesame seeds, to sprinkle (see Tips)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
283.2 kcal /
1189.6 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
42.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
211.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Dirt puddings
1 godz. 30 min
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Pretzels
1 godz. 35 min
Black forest cake
5 godz.
Angel cake
5 godz. 15 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Three cheese pides
1 godz. 40 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min