Urządzenia i Akcesoria
Black forest Christmas yule log
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
66.8 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Royal icing (sugar glaze)
5 min
Choux pastry
1 godz.
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Triple treat ice cream cake
16 godz. 45 min
Black forest cake
5 godz.
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Chocolate mint thins
2 godz. 30 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Mango Swiss Roll
40 min
Portuguese-style custard tarts
40 min