Wersje kompatybilne
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 764.6 mg
Alternatywne przepisy
Pâtè with Riesling
3h
Béarnaise sauce
10min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Wasabi mayonnaise
10min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Classic zabaglione
15 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Scallops with pea purée
25 min