
Urządzenia i Akcesoria
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Terrine
-
oil spray for greasing
-
peeled raw prawns (approx. 180 g)20
-
hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked150 g
-
cream cheese120 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream70 g
-
water700 g
Horseradish cream
-
pouring (whipping) cream140 g
-
ground horseradish2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve6 sprigs
-
green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
-
micro herbs to serve
-
lemon wedges, to serve
-
bread of choice, to serve (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
349.5 kcal /
1468.3 kJ
Białko
19.8 g
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
764.6 mg