Urządzenia i Akcesoria
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Terrine
-
oil spray for greasing
-
peeled raw prawns (approx. 180 g)20
-
hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked150 g
-
cream cheese120 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream70 g
-
water700 g
Horseradish cream
-
pouring (whipping) cream140 g
-
ground horseradish2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve6 sprigs
-
green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
-
micro herbs to serve
-
lemon wedges, to serve
-
bread of choice, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.6 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
1468.3 kJ /
349.5 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Peruvian Seabass Salad
Brak ocen
Prawn and saffron risotto
30 min
Cheese soufflés
30 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Taleggio cheese sauce
10 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 godz.
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min