Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1066.2 mg
Alternatywne przepisy
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Creamy vegetable rice
25 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Croque Madame
45 Min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min