Urządzenia i Akcesoria
Leczo (smoked sausage ratatouille)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Polish sausage cut into slices250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
zucchini cut into pieces (3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato passata (see Tips)500 g
-
crusty bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1066.2 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Goulash soup
2 Std. 35 Min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 Min