Urządzenia i Akcesoria
Shakshuka in the Varoma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
caraway seeds2 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned chopped tomatoes (2 x 400 g)2 cans
-
tomato paste15 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
eggs4 - 6
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
811.3 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
713.3 kJ /
170.5 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 godz.
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
"Moussaka" bowl
45 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min