Risotto aux cèpes

Risotto aux cèpes

4.6 674 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    65 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
    200 g
  • cube de bouillon de légumes 100% végétal
    1
  • d'eau chaude
    450 g
  • de vin blanc
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de cèpes frais ou surgelés
    200 g
    20 g de cèpes séchés
  • de beurre
    20 g
  • de parmesan râpé
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 312 kcal / 1302 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...