Crème de butternut au chorizo

Crème de butternut au chorizo

4.5 803 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 700 g de courge butternut coupée en morceaux
    700 g de chair de potiron, coupée en morceaux
  • 850 g de bouillon de volaille reconstitué (1 cube + 850 g d'eau)
  • 30 tranches de chorizo sans la peau (0.5 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de crème liquide entière

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 1632 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 31.7 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...