
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
700
g de courge butternut coupée en morceaux
lub 700 g de chair de potiron coupée en morceaux - 850 g de bouillon de volaille reconstitué (1 cube + 850 g d'eau)
- 30 tranches de chorizo sans la peau (0.5 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 394 kcal / 1632 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Błonnik
- 2.7 g