Rossejat de rodaballo y almejas

Rossejat de rodaballo y almejas

4.5 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de fideos gruesos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 220 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
  • 1 cucharada de pimentón dulce
  • 100 g de vino blanco seco
  • 700 g de caldo de pescado
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 800 - 900 g de rodaballo en 6 tranchas
  • 300 g de almejas frescas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 41.7 g
Kalorie 2247 kJ / 538 kcal
Tłuszcz 13.26 g
Błonnik 5.18 g
Węglowodany 62.86 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...