Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de emperador sin piel ni espinas (en dados de 4x4 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco pequeño
- 10 g de salsa de soja
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de caramelo líquido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1274 kJ / 304 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 567 mg
Alternatywne przepisy
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao dorado
25min
Hamburguesas de atún
3 Std. 40 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Quesadillas de pavo y aguacate
1 Std. 15 Min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 min
Bocadillo turco de caballa (balik ekmek)
3 Std. 40 Min
Bocadillo de albóndigas con salsa rústica
45 min
Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca
30 min
Boquerones fritos con gratén de verduras
55min
Mini muffins de salmón y eneldo al vapor
45 min
Champiñones rellenos de verdura y gambas para dos
30 min