Cake framboise-pistache

Cake framboise-pistache

4.1 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
6 parts

Składniki

La ganache à la pistache (la veille)
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    300 g
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    150 g
  • de pâte de pistache
    30 g
La pâte à cake (le jour même)
  • de beurre en morceaux
    50 g
  • de sucre en poudre
    120 g
  • œufs (150 g d'œufs entiers)
    3
  • de fleur de sel
    1 pincée
  • de levure chimique
    6 g
  • de farine de blé
    150 g
  • de pâte de pistache
    50 g
  • de miel d'acacia
    50 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    80 g
  • de framboises fraîches (voir "Conseil(s)") et un peu pour la finition
    120 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 725.2 kcal / 3030.3 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 42.2 g
Węglowodany 73.2 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 24.7 g
Sód 287.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...