Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% M.G.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade moulue
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40 min
Sauce choron
20 min
Ketchup de tomates
1 Std. 15 Min
Mini monstres
Brak ocen
Affogato de bananes rôties
10h 55 min
Caramel de base
25 min
Smoothie bowl vert aux baies de goji
Brak ocen
Sauce béarnaise
20 min
Glace à la vanille
12 Std.
Gougères à la mousse de saumon
25 Std. 35 Min
Houmous de betterave rouge
10 min
Sauce au poivre vert
20 min