Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle

Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle

4.4 105 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 720 g d'eau
  • 3 poireaux en rondelles de 1 cm
  • 1 échalote coupée en deux
  • 20 g de beurre
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 40 g de vin blanc
  • ½ cube cube de bouillon de légumes
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 160 g de noix de pétoncle
  • 40 g de cerneaux de noix
  • 2 brins d'aneth frais ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 1100 kJ / 265 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...