![Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/458f2375-325c-4a9a-b758-5277e7abf92e/Derivates/1576940c-2f2d-4c11-bbfb-c3429d3f8ea6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 350 g de fleurettes de chou-fleur
- 30 g de viande hachée
- 20 g de beurre, coupé en dés
- 20 g de raisins secs blonds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de carottes
30 min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40 Min
Colin, haricots verts et purée de petits pois à la menthe
50 Min
Purée potiron-orange
30 min
Purée de petits pois, pommes de terre et poulet
45 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée courgettes et veau au basilic
20 Min
Purée de petits pois
30 min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15 Min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 min