Fish cakes de sardines et pommes de terre

Fish cakes de sardines et pommes de terre

3.2 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre type bintje, pelées et en dés
    150 g
  • de sardines en boîte égouttées et nettoyées
    150 g
  • œufs
    2
  • citron jaune le zeste et le jus
    1
  • de persil frais effeuillés
    2 brins
  • d'ail
    1 gousse
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de farine de blé
    50 g
  • de chapelure
    100 g
  • d'huile d'olive
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 94 kcal / 396 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...