
Urządzenia i Akcesoria
Nuggets de poisson, dip au potiron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de pois chiches blancs secs200 g
-
d'eau400 g
-
d'huile d'olive60 g
-
de curcuma en poudre½ c. à café
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 ½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de filets de cabillaud coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)500 g
-
d'oignon20 g
-
de chair de potiron coupée en morceaux (2-3 cm)450 g
-
de romarin frais équeuté1 brin
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
302.8 kcal /
1268.3 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
485.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja