Nuggets de poisson, dip au potiron

Nuggets de poisson, dip au potiron

2.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de pois chiches blancs secs
  • 400 g d'eau
  • 60 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de curcuma en poudre
  • 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de filets de cabillaud coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
  • 20 g d'oignon
  • 450 g de chair de potiron coupée en morceaux (2-3 cm)
  • 1 brin de romarin frais équeuté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 485.8 mg
Białko 28.3 g
Kalorie 1268.3 kJ / 302.8 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...