Nuggets de poisson, dip au potiron

Nuggets de poisson, dip au potiron

2.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de pois chiches blancs secs
    200 g
  • d'eau
    400 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de curcuma en poudre
    ½ c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de filets de cabillaud coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
    500 g
  • d'oignon
    20 g
  • de chair de potiron coupée en morceaux (2-3 cm)
    450 g
  • de romarin frais équeuté
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 302.8 kcal / 1268.3 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 485.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...