Sopa de abóbora-manteiga e gengibre

Sopa de abóbora-manteiga e gengibre

3.7 69 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 doses

Składniki

  • azeite
    15 g
  • gengibre
    15 g
  • abóbora-manteiga cortada em pedaços
    395 g
  • batata cortada em pedaços
    100 g
  • caju
    60 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta branca
    2 pitadas de
  • água (ver dica)
    700 - 750 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 5 g
Kalorie 697 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...