
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de limão com peito de frango picante
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão85 g
-
dentes de alho2
-
azeite40 g
-
folhas de tomilho-limão mais q.b. p/ polvilhar2 c. sopa de
-
Tabasco® vermelho1 ½ c. sopa de
-
sal1 ½ c. chá de
-
limões (raspa e sumo)2
-
peito de frango (4 unid. aprox.)900 g
-
cebola30 g
-
manteiga40 g
-
água700 g
-
vinho branco150 g
-
caldo de galinha caseiro1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
arroz p/ risoto300 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
829.8 kcal /
3472 kJ
Białko
64 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
65.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
1317.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Setembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia