Rassolnik (sopa de cornichons)

Rassolnik (sopa de cornichons)

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses

Składniki

  • cornichons cortados em pedaços
    200 g
  • cenoura cortada em pedaços
    100 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • azeite
    30 g
  • concentrado de tomate
    70 g
  • corações de frango
    300 g
  • cevada perolada lavada
    30 g
  • caldo de galinha
    1000 g
    1000 g água
  • sal
    ½ c. chá de
  • batata cortada em cubos (1 cm aprox.)
    300 g
  • pimenta preta
    10 grãos de
  • folha de louro
    1
  • aneto p/ servir
    10 g
    10 g salsa, p/ servir
  • natas azedas p/ servir
    60 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 272 kcal / 1137 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...