
Urządzenia i Akcesoria
Rassolnik (sopa de cornichons)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses
Składniki
-
cornichons cortados em pedaços200 g
-
cenoura cortada em pedaços100 g
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
azeite30 g
-
concentrado de tomate70 g
-
corações de frango300 g
-
cevada perolada lavada30 g
-
caldo de galinha1000 g
-
sal½ c. chá de
-
batata cortada em cubos (1 cm aprox.)300 g
-
pimenta preta10 grãos de
-
folha de louro1
-
aneto p/ servir10 g
-
natas azedas p/ servir60 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
272 kcal /
1137 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ontem. Hoje. Sempre.
50 Przepisów
Portugalia
Portugalia