Urządzenia i Akcesoria
Alpine macaroni with apple sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
apples peeled and cut into pieces (2 cm)500 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
plain flour2 tbsp
-
onion (approx. 160 g), cut into thin rings1
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
lemon juice25 g
-
sugar to taste20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
695 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
3493.8 kJ /
835 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
24.9 g
Węglowodany
97.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm beetroot dish
50 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Smooth cauliflower soup
50 min