Urządzenia i Akcesoria
Porcini mushroom risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Asparagus and saffron risotto
35 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Basil pesto
10 min
Whipped egg whites
10 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Scallops with pea purée
25 min