Urządzenia i Akcesoria
Porcini mushroom risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Brak ocen
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Cheese soufflés
30 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Omelette
30 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Milanese risotto
25 min