Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
18 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
cheddar cheese40 g
-
zucchini cut into pieces120 g
-
parsnip peeled and cut into pieces100 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spelt flour (see Tips)1 ½ tbsp
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 18 portions
Białko
45.6 g
Kalorie
3607.2 kJ /
858.8 kcal
Tłuszcz
63.9 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
23.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 Min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 Min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 Min
Pear and ginger purée (6-9 months)
25 Min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 Min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 Min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 Min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 Min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 Min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 Min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min