Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
TM6 TM5

Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)

4.4 ( 108 ocen )

Składniki

  • 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
  • 40 g cheddar cheese
  • 120 g zucchini cut into pieces
  • 100 g parsnip peeled and cut into pieces
  • 30 g spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 ½ tbsp spelt flour (see Tips)
  • 4 eggs

Wartości odżywcze
na 18 portions
Kalorie
858.8 kcal / 3607.2 kJ
Białko
45.6 g
Tłuszcz
63.9 g
Węglowodany
23.9 g
Błonnik
6.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy