Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)

Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)

4.4 110 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
18 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • cheddar cheese
    40 g
  • zucchini cut into pieces
    120 g
  • parsnip peeled and cut into pieces
    100 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • spelt flour (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • eggs
    4

Wartości odżywcze na 18 portions

Kalorie 858.8 kcal / 3607.2 kJ
Białko 45.6 g
Tłuszcz 63.9 g
Węglowodany 23.9 g
Błonnik 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...