Wersje kompatybilne
Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 diente de ajo (aprox. 1 cm)
- 1 pieza de jengibre fresco y pelado (aprox. 1 cm)
- 100 g jugo de naranja
- 25 g de miel de abeja
- 10 g de salsa de soya
- 3 pizca de pimienta molida
- 1 cdita de fécula de maíz
- 75 g de agua
- 25 g de mirin
- 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 1.5-3.5 cm de grosor)
- 2 pizcas sal
- 1 ramita de tomillo fresco
-
2
pizcas de flor de sal
lub 2 pizcas de hojuelas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2053 kJ / 491 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 573.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao al curry de coco
25 min
Roast beef con salsa de mandarina
45 min
Prime rib con glaseado de miel y romero
Brak ocen
Setas con mole verde
40 min
Nidos de papa con salmón y crema
2h 40min
Alcachofas y carne en salsa de tamarindo
1h
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40 min
Granizado de almendras y lima
10 Min
Rub Mediterráneo
5 λεπτ.
Sal roja
5 λεπτ.
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Rub de hierbas finas
5 λεπτ.