Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano, en trozos
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido (reserve el aceite)
- aceite de oliva, al gusto
- 60 g de queso de cabra
- 40 g de piñones
- 100 g de jitomate
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 798 kJ / 190 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min
Mousse de cilantro y jalapeño
1h 5min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Tapenade de aceitunas negras
5 Min
Camarones con salsa cóctel
30 min
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2h
Tapenade rústico
10 Min
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25 min
Risotto de alcachofa
25 min
Sushi cakes
1h
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Arroz para sushi
40 min