
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre en morceaux
- 60 g de farine
- 400 g de lait
- du sel
- du poivre moulu
- 16 tranches de pain de mie blanc
- 4 tranches de jambon blanc
- 8 tranches de cheddar
- 70 g de gruyère râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 245 kcal / 1025 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 13 g