Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar

Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar

4.4 54 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
25 pièces

Składniki

  • 120 g d'oignon coupés en deux
  • 5 brins de coriandre fraîche
  • 2 gousses d'ail
  • 40 g d'huile d'olive
  • 500 g de viande hachée
  • 5 pincées de sel
  • 5 pincées de poivre moulu
  • 8 feuilles de brick
  • 200 g de cheddar en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 125.5 mg
Białko 6 g
Kalorie 542 kJ / 129.5 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...