
Urządzenia i Akcesoria
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
25 pièces
Składniki
-
d'oignon coupés en deux120 g
-
de coriandre fraîche5 brins
-
gousses d'ail2
-
d'huile d'olive40 g
-
de viande hachée500 g
-
de sel5 pincées
-
de poivre moulu5 pincées
-
feuilles de brick8
-
de cheddar en morceaux200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
129.5 kcal /
542 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
4.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
125.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Poissons VS Viandes
10 Przepisów
Francja
Francja