Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar

Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar

4.4 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
25 pièces

Składniki

  • d'oignon coupés en deux
    120 g
  • de coriandre fraîche
    5 brins
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de viande hachée
    500 g
  • de sel
    5 pincées
  • de poivre moulu
    5 pincées
  • feuilles de brick
    8
  • de cheddar en morceaux
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 129.5 kcal / 542 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 125.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...