Spaghetti carbonara fraîches

Spaghetti carbonara fraîches

3.6 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

Les spaghetti
  • de farine de blé
    400 g
  • œufs
    4
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
La sauce carbonara
  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • de pecorino (opcjonalnie)
    40 g
  • d'échalotes
    40 g
  • de lardons
    150 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    1200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • œufs
    4
  • jaune d'œuf
    1
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 604 kcal / 2528 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...