Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets

Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets

3.6 199 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de pâtes sèches, type spaghetti complets
    250 g
  • eau bouillante salée
  • avocats mûrs, en morceaux
    2
  • gousses d'ail
    2
  • de basilic frais effeuillés
    5 brins
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de pignons de pin
    30 g
  • de piment en flocons
    1 pincée
    1 pincée de piment d'Espelette, en flocons

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 540 kcal / 2248 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...