Brioche perdue aux pommes, caramel et noix

Brioche perdue aux pommes, caramel et noix

4.4 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

Le caramel aux noix
  • de caramel au beurre salé
    150 g
  • de pommes coupées en cubes
    400 g
  • de cerneaux de noix
    100 g
La brioche perdue
  • gousse de vanille fendue dans la longueur
    ½
  • de beurre
    45 g
  • de lait
    250 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • œuf
    1
  • de brioche rassie
    6 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 559.2 kcal / 2330.8 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 62.3 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...