Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel aux noix
- 150 g de caramel au beurre salé
- 400 g de pommes, coupées en cubes
- 100 g de cerneaux de noix
La brioche perdue
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 45 g de beurre
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 tranches de brioche rassie
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330.8 kJ / 559.2 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 62.3 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes pommes et caramel
40 min
Brioche perdue, clémentines au miel
1h 10 min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4j 30 menit
Chocolat chaud, crumble quatre-épices et pommes cuites
1 godz. 35 min
Moelleux miel-chocolat cœur fondant
25 min
Cupcakes aux pistaches
40 min
Fondant minute au chocolat
20 min
Minicheesecakes à la purée de mangue
3 Std. 40 Min
Brioche perdue aux pommes
40 min
Petits coulants au chocolat
20 min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1 Std. 15 Min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50 menit