
Urządzenia i Akcesoria
Brioche perdue aux pommes, caramel et noix
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Le caramel aux noix
-
de caramel au beurre salé150 g
-
de pommes coupées en cubes400 g
-
de cerneaux de noix100 g
La brioche perdue
-
gousse de vanille fendue dans la longueur½
-
de beurre45 g
-
de lait250 g
-
de sucre en poudre50 g
-
œuf1
-
de brioche rassie6 tranches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
559.2 kcal /
2330.8 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
62.3 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°17
39 Przepisów
Francja
Francja