![La sauce au chocolat La sauce au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80ACF5BA-069D-420A-B82F-B8BF405B1DA6/Derivates/aefc66c5-6cfa-42e3-b669-8a4288d34313.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- le jus d'1/2 citron jaune
- 170 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, cassé en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1579 kJ / 379 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes en sapin
1h
Shortbread caramel au beurre salé
2h 25min
Crème fouettée
10min
Quartiers de poire vapeur
25 Min
Cupcakes au chocolat
12h
6 bananes cœur fondant
20 Min
Chocolat chaud courge, épices et chantilly
40 min
2 bananes cœur fondant
20 Min
Sauce caramel au whisky
35 min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2 godz. 45 min
Sauce au chocolat
5 Min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1h