Urządzenia i Akcesoria
La sauce au chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
220 g d'eau
-
le jus d'1/2 citron jaune
-
170 g de sucre en poudre
-
300 g de chocolat noir cassé en petits morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1579 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Chocolat chaud
10 min
Friture d'anchois, sauce tartare
40 min
Citronnade
5 min
Limonade épicée aux raisins
2 godz. 15 min
Eclairs caramel beurre salé
24 godz.
Sauce au chocolat
5 min
Sauce soubise
30 min
Sauce au chocolat
10 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Sauce mayonnaise
10 min
Petits coulants au chocolat
20 min
Chocolat chaud onctueux
15 min