Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- le jus d'1/2 citron jaune
- 170 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, cassé en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1579 kJ / 379 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faire sauter 200 g de poires
15min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1h 50 min
Minitartes fines au chocolat
1h 30min
Bananes cœur fondant
20 min
Sauce au chocolat
10 min
Sauce au chocolat
5 min
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2h 15min
Poires au chocolat
30min
Fondant minute au chocolat
20 min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40min
Sauce mayonnaise
10 min