Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 2 c. à café de poudre de curcuma séché
- de l'eau, à remplir jusqu'a 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Vinaigrette aux herbes
15min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
Nenhuma avaliação
Chocolat chaud des Incas
40 min
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Nenhuma avaliação
Œufs de couleur bleu clair
Nenhuma avaliação
Cuisson du riz
25min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Nenhuma avaliação
Œufs de couleur brun-rouge
Nenhuma avaliação
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min
Purée de pommes de terre classique
50min