![Œufs de couleur brun-rouge Œufs de couleur brun-rouge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c5a92f2c-8c90-4b38-ae50-43eb190450ee/Derivates/b424ac85-ac5e-4697-807f-cb7dacc86ba2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche lorraine
1 godz. 45 min
Cuisson des pâtes
25 Min
Jus d'orange frais
5min
Pommes de terre rissolées
Brak ocen
Petits beignets de carnaval
3h
Sauce béchamel
15 dk
Œufs de couleur jaune
Brak ocen
Risotto
Brak ocen
Cuisson du riz
25 Min
Gâteau au yaourt
1h 40min
Salade de pommes de terre nouvelles et asperges au pesto à l'aneth
40 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min