Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chou rouge, en morceaux (3 cm)
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes au citron et saumon fumé Deuxième bol
35min
Jus d'orange frais
5 Min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45min
Cuisson du riz long blanc
35min
Œufs de couleur jaune
Brak ocen
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55 min
Œufs de couleur brun-rouge
Brak ocen
Poisson aigre-doux au riz
1 godz. 5 min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min
Mode Cuisson des oeufs
20 Min