Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat fondant 50%, en morceaux
- 800 g de lait entier
- 20 g de maïzena
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de yaourt nature
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1121.4 kJ / 267.6 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de pomme de terre
50 min
Yaourt au chocolat (nouvelle recette)
12h 25min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Purée de pommes de terre
45 Min
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt à la noix de coco
12h 15 min.
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Crème au chocolat
3h 15min
Îles flottantes
40 Min
Roses des sables
50 min
Glace au chocolat
12h