Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
30 slices

Składniki

Wholegrain Easter bread
  • fresh dill leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
    100 g
  • milk
    300 g
  • honey
    15 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
  • wholemeal plain flour
    560 g
  • egg
    1
  • butter cut into pieces
    50 g
  • sea salt
    2 tsp
Eggs
  • eggs chilled, straight from the fridge
    4
  • water to fill to 1L mark
Assembly
  • egg yolk beaten, to brush
    1
  • mixed salad leaves
    100 g
  • cooked smoked trout
    150 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ground black pepper

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 222.9 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 447.1 kJ / 106.4 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...