Urządzenia i Akcesoria
Sautéed turkey strips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
garlic clove or 20 g brown onion1
-
skinless turkey breast or turkey leg meat (boneless), cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
491.7 mg
Białko
62.2 g
Kalorie
1965.1 kJ /
469.7 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed fish with green mash
50 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 godz.
Sautéed chicken strips
15 min
Sautéed chicken cubes
15 min
Sautéed turkey cubes
15 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Browned Chicken Strips
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Peas with ham
30 min