Urządzenia i Akcesoria
Sautéed turkey strips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
garlic clove or 20 g brown onion1
-
skinless turkey breast or turkey leg meat (boneless), cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
491.7 mg
Białko
62.2 g
Kalorie
1965.1 kJ /
469.7 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Sautéed turkey cubes
15 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Buckwheat Porridge
25 min
Penne pasta with tuna
35 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Garlic mushrooms
20 min