Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean octopus salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
red onion finely sliced¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil55 g
-
red wine vinegar35 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted Kalamata olives60 g
-
boiling water400 g
-
baby white potatoes cut into rounds (3 mm)300 g
-
dried bay leaf1
-
whole black peppercorns5
-
octopus tentacles500 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
roasted red capsicums sliced100 g
-
Lebanese cucumber diced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
939.6 kJ /
224.6 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Skin Glow Detox Juice
10 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Chicken adobo
30 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min