Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean octopus salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
red onion finely sliced¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil55 g
-
red wine vinegar35 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted Kalamata olives60 g
-
boiling water400 g
-
baby white potatoes cut into rounds (3 mm)300 g
-
dried bay leaf1
-
whole black peppercorns5
-
octopus tentacles500 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
roasted red capsicums sliced100 g
-
Lebanese cucumber diced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
939.6 kJ /
224.6 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Lemon and thyme mocktail
1 Std.
Stir Fried Pork with Chillies
25 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std.
Chunky guacamole
10 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Salt-free chicken stock paste
45 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min