Urządzenia i Akcesoria
Ginger, Chilli and Soy Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
130 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved, to taste½ - 1
-
white wine vinegar20 g
-
fish sauce5 g
-
sesame oil30 g
-
soy sauce30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 130 g
Sód
2048.8 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1392.8 kJ /
332.9 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Char Siu Marinade
10 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Prawn Saganaki
35 min