Urządzenia i Akcesoria
Ginger, Chilli and Soy Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
130 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved, to taste½ - 1
-
white wine vinegar20 g
-
fish sauce5 g
-
sesame oil30 g
-
soy sauce30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 130 g
Sód
2048.8 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1392.8 kJ /
332.9 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Miso Marinade
10 min
Tandoori Marinade
10 min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Teriyaki Marinade
15 min
Prawn Curry
30 min