
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli halved, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 5 g fish sauce
- 30 g sesame oil
- 30 g soy sauce
- Wartości odżywcze
- na 130 g
- Kalorie
- 332.9 kcal / 1392.8 kJ
- Białko
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Sód
- 2048.8 mg
Alternatywne przepisy
Lamb Korma
4 godz.
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Green Curry Chicken
55 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Keralan Fish Curry
30 min
Prawn Curry
30 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min