Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1280.4 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
70.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Satay Turkey Skewers
45 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min