
Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
554.6 kcal /
2320.4 kJ
Białko
23.4 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
70.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
1280.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Steak au Poivre
20 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Pollock Croquettes with Olives
1 godz. 40 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Salmon tartare
25 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min