Urządzenia i Akcesoria
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Spinach Ricotta Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
ricotta cheese500 g
-
frozen spinach defrosted and drained (drained weight)200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Seafood Filling
-
large raw prawns, peeled400 g
-
scallops halved if large180 g
-
raw squid rings150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic cloves3
-
unsalted butter diced50 g
-
white wine125 g
-
lemon juice30 g
Béchamel Sauce
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
milk600 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets12
-
grated mozzarella250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
63 g
Kalorie
3224 kJ /
772 kcal
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab & Prawn Linguine
25 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min