Macaroni Bake

Macaroni Bake

3.3 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • raw cashew nuts soaked overnight, drained
    100 g
  • water
    1100 g
  • garlic clove
    1
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • sweet potatoes cut in pieces (3-4 cm)
    400 g
  • onions quartered then layers separated
    140 g
  • carrots sliced (1 cm)
    2
  • macaroni pasta
    350 g
  • garlic granules
    ¼ tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for serving

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 360 kcal / 1506 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...