Pain perdu au jambon

Pain perdu au jambon

4.4 63 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • œufs
    2
  • de lait
    70 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • de pain de campagne
    4 tranches
  • d'amandes effilées
    50 g
  • de roquette
    50 g
  • de jambon cru
    4 tranches fines
  • tomates de couleur, coupées en fines rondelles
    2
  • d'herbes aromatiques fraîches
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 297.8 kcal / 1244.5 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 798.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...