Urządzenia i Akcesoria
Warm bulgur salad with orange dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Bulgur mixture
-
red onion cut into halves and finely sliced150 g
-
water plus extra to soak1000 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
harissa paste2 tsp
-
orange zest no white pith2 pieces
-
olive oil70 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
bulgur200 g
-
orange peeled and cut into quarters1
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
caster sugar2 tsp
Salad
-
olive oil spray to fry
-
haloumi cut into slices (1 cm)180 g
-
baby eggplants cut into halves lengthways, flesh scored2
-
shelled pistachios80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves6 sprigs
-
pomegranate arils only (see Tips)1
-
fresh baby spinach60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1571.1 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2742.4 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
50.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Shakshuka
50 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Chickpea Pancakes
20 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.